Tandarts cosmetische tandheelkunde

Tandarts cosmetische tandheelkunde tandarts bonnez terneuzen

Onze praktijk is vooral gespecialiseerd in het uitvoeren van cosmetische ingrepen. Via cosmetische of esthetische tandheelkunde kan je je gebit mooier tot uiting laten komen en worden schoonheidsfoutjes makkelijk weggewerkt.

Klassieke tandheelkundige ingrepen zoals het plaatsen van een vulling of een beugel kan heel wat oplossen, maar levert niet altijd het gewenste resultaat op. Het dragen van een beugel kan bijvoorbeeld lang duren en vullingen zijn niet altijd duurzaam.

Hoe werkt cosmetische tandheelkunde?

Door moderne ontwikkelingen in de tandheelkunde slagen we erin om alles wat betrekking heeft op de tanden te vervangen. Afhankelijk van welk deel van het gebit of tand aangetast is, gaan we de meest geschikte oplossing voorstellen om de tand of het volledige gebit te restaureren of te vervangen. Onze praktijk is uitgerust met de hypermoderne Trios mondscanner.  Via dit toestel kunnen we facetten, kronen en bruggen maken zonder afdrukpasta's te gebruiken. Na het scannen van uw gebit is het labo in staat om met hoogste nauwkeurigheid uw kronen en facetten te vervaardigen.

Alle tandartsen in onze praktijk hebben een BIG-registratie (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) waardoor je als patiënt kunt rekenen op een door de overheid erkende deskundigheid.  

We geven hier een overzicht van de meest vookomende behandelingen om een idee te geven van wat er allemaal mogelijk is.