Tanden bleken

Tandheelkundige praktijk Terneuzen, Drs. J. Bonnez

Tanden bleken met epic diode lazer

Deze techniek maakt gebruik van de laatse nieuwe epic diode lazer en speciale gel om de tanden te bleken. dit is momenteel de best mogelijke beekmethode op de markt. Na het in office bleken geven dan nog op maat gemaakte malletjes mee, om thuis nog iets verder te bleken of om na een  jaar de lichte terugval in kleur te compenseren.

 

Consultatie en evalutie van de tandbehandeling

Voor we met het bleken beginnen dienen we zeker te zijn dat uw tanden geen gaatjes bevatten, dit doen we door rontgen foto s te nemen. Dus voor we van start kunnen gaan dient u eerst op consultatie te komen om uw tanden te controleren. Dit is geen verloren tijd want als uw tanden geschikt zijn beginnen we reeds met het maken van de mallen om thuis te kunnen bleken.

Opgelet, niet alle tanden kunnen gebleekt worden ofwel door vullingen (die bleken niet mee) of wegens ingebouwde tandverkleuringen.

De behandeling van het bleken van tanden

Onze tandartsen beginnen de behandeling met een professionele reinigen en drogen daarna uw tanden. Hierna voorzien zij  het tandvlees of gingiva met een beschermende kunstharslaag om dan de rode gel aan te brengen. Elke tand zal dan gedurende een kort tijd belicht worden met het laserlicht. Tijdens deze procedure zal U hoogstens een tintelend gevoel waarnemen.
De gel spoelen we weg en herhalen de behandeling nog enkele malen.     

Napijn van de laserbehandeling voor tanden

Na de behandeling zullen de tanden opmerkelijk gevoeliger zijn en dit is volkomen normaal. Wij geven onze kanten met gevoelige tanden daarom de raad om preventief een pijnstiller te nemen. De dag na de behandeling zal je geen last meer ondervinden

Tanden thuis bleken

Om de tanden thuis te laten bleken gebruiken wij mallen en een speciale gel. Tijdens de consultatie geven wij U een uitgebreide uitleg betreffende het gebruik en het resultaat.

De combinatie van tandbehandeling met laser en het achteraf het thuis bleken zorgt voor een optimaal eindresultaat

Kostprijs voor het bleken van de tanden

  • uitgebreid bleken met lamp en thuisbleken 400 euro
  • thuisbleken 245 euro

Beeldmateriaal bleken van tanden 

Zie hier een foto en een video van het bleken van tanden met de Zoomlamp, gevolgd door thuis bleken.

 

 

Onderstaande video van "het bleken van tanden" werd gemaakt in de praktijk van Tandarts Bonnez te Terneuzen